Okej det här är nästan pinsamt, men jag har bara gjort bananpannkaka två gånger i hela mitt liv. Min kära Matilda har lagat det åt mig några gånger, så det gör att jag sammanlagt har ätit det typ fyra gånger. Trots det. Jag tycker att det är en perfekt, frukost, lunch eller mellanmål. Jag kan ju skylla på att jag är från Ulricehamn och upptäcker trender när det för Stockholmarna borde vara ett ämne för Historieätarna. MEN! När något blir uppskruvat särskilt i häslosammanhang så blir jag liksom less på det. Har känt samma gällande på Acai, smoothies och chiapudding, så jag avvaktar lite tills det har blivit omodernt igen. Okej. Mosa 1 banan (Alla skriver jämt att den ska vara mogen, men jag tycker det är äcklig smak på mogen banan så jag tar en grön/gul.) Vispa ihop bananen med 2 ägg Stek i vad du tycker är gott, jag älskar smör, men kokosfett passar bra. Toppa med: Hallon, Ricotta, Persika och cocosflakes. (Jag föredrar att toppa med kokos inte steka i.) KLARRRT!